Voorwaarden

Munteenheid en prijzen

Alle transacties worden uitgevoerd in de munteenheid getoond bij het product. Voor de meeste landen is de btw inbegrepen in de verkoopprijs. Zo niet, zal het btw bedrag getoond worden op de checkout pagina alvorens tot de aankoop over te gaan.

Verzending en levering

StoneHill Brothers bvba levert haar producten over bijna de ganse wereld. Verzendkosten worden bij elk order duidelijk aangegeven.

Klantendienst

StoneHill Brothers bvba garandeert een zeer goede klantendienst en uitstekende kwaliteitsproducten. We doen er al het mogelijke aan om binnen de 24 uur op uw vragen te antwoorden, maar liefst nog binnen het uur. Mocht u vragen hebben over een bepaald product, uw order, of eender wat, aarzel zeker niet ons te contacteren. We komen zo snel als mogelijk op je vraag terug.

Terugsturen

Onze producten worden steeds uitvoerig gecontroleerd alvorens naar u te vertrekken. Echter, elke TriPi is handgemaakt en we zijn allen mensen. Dus, mocht er iets niet zijn zoals zou moeten, laat het ons aub weten en we zorgen voor een nieuwe TriPi of een terugbetaling.

Mocht u een fout maken tijdens je aankoop op onze webshop, aarzel niet ons zo snel mogelijk te contacteren voor verder advies. Hoe sneller we dit weten, hoe groter de kans is dat we een onnodige zending kunnen voorkomen.

Veiligheid

Voor al uw aankopen op onze website www.yourTriPi.com lopen uw financiële details via een beveiligde SSL encryption technology server.