Waarom TriPi

Zorgeloos plezier na ons harde werk

We werken allemaal hard om er ook een deel plezier voor in ruil te krijgen. Genieten van die mooie momenten hebben we dan ook zeker wel verdiend.

Wat kunnen wij voor je doen

Wij gaan nog verder. We laten je ZORGELOOS genieten op de momenten dat je WIL genieten!

Puur plezier

Dubbele rits sluiters maken dat enkel het deel van je TriPi open moet waar nodig. Alle overige materialen blijven perfect beschermd achter de gesloten rits. Geen kans dus op schade, verlies of diefstal.

Ontspannen sporten

Ik ga sporten maar wat kan er mee? De app op m’n gsm moet alles registreren, de huissleutels en bij een loopje in het bos die van de auto, zijn onmisbaar. Mijn paspoort, een beetje geld, rijbewijs, MP3-speler en oortjes, sport repen of -tubes, enzovoort.
Een zee van ruimte in je TriPi, dus no stress!

Preventie tegen beschadiging, verlies of diefstal

Eindelijk vakantie, m’n uitstapje, festivalletje doen, … Genieten is de boodschap. Maar zeker alert blijven voor zakkenrollers op drukke plaatsen. Anders dan het oude heuptasje of los in je zakken, zorgt de verdeling in je TriPi dat je zaken niet opvallen. En wat men niet ziet wil men ook niet stelen!

Gebruiksgemak … veel ruimte, geen last

Super grote of kleine gsm, bankkaarten, paspoort, rijbewijs, sleutels of je contactgegevens als je kind op schoolreis gaat, en zo veel meer. Elk compartiment is perfect op maat. Verdeeld over de ganse omtrek van je lichaam beschikt hij over heel wat ‘laadruimte’ zonder dat er iets in de weg zit.

Made in Belgium

Elke TriPi is bovendien handgemaakt en wordt samengesteld met ‘enkel’ de allerbeste componenten. Van de oersterke polyamide in de Basic, de rekbare rits in de ademende Sport, tot het top leder in de Leather.
Pure topkwaliteit staat garant voor puur genot.